VV Marrum begint het seizoen met 3 herenseniorenteams. Naast het eerste en tweede elftal gaat een 35+ herenteam deelnemen aan een 7x7 competitie op vrijdagavond. De Marrumer dames spelen ook weer 7x7 op vrijdagavond en in samenwerkingsverband met Birdaard en Wardy. Marrum telt daarnaast de volgende jeugdteams: Onder 16, Onder 14, Onder 12, Onder 10 en Onder 9.

Eerste elftal
In de 5e klasse B treft Marrum veel oude bekenden: Arum, Beetgum, Blija, CVO, Holwerd, Lions '66, Mulier, Ouwe Syl, SSS'68, Tzummarum, WWS en Wardy. Nieuwkomer is het Leeuwarder LAC Frisia 1883. De eerste competitiewedstrijd is op 21 september, thuis tegen Beetgum. O.a. drie poulewedstrijden voor de beker gaan hier aan vooraf. Deze beginnen met een uitwedstrijd tegen Wykels Hallum op zaterdag 31 augustus. Op zaterdag 7 september wordt thuis gespeeld tegen Noarburgum en op zaterdag 14 september in en tegen Ternaard.

Damesvoetbal
Onze dames speelden de afgelopen seizoenen in een elftal met dames van FC Birdaard en Wardy. Dit samenwerkingsverband tussen de drie verenigingen wordt het komende seizoen voortgezet. Dit seizoen spelen de dames met twee elftallen, onder leiding van Sije van der Meulen en Mark Vijver.

Links op deze homepage staan linkjes naar onze teams. Je kunt daar uitslagen, standen en het programma raadplegen. Aangezien wedstrijden soms worden verplaatst naar een andere datum / tijdstip, verdient het aanbeveling de informatie op deze website goed in de gaten te houden om tijdig van wijzigingen op de hoogte te zijn!

Oud papier plaatst u op de stoep aan een openbare en doorgaande weg, waar de ophalers met een kar gemakkelijk bij kunnen. Woont u aan een doodlopende straat of pad, waar een kar moeilijk kan komen, wilt u dan zo vriendelijk zijn hier rekening mee te houden? Om te voorkomen dat het wegwaait, biedt u het papier en karton aan in dozen of u bindt het samen met touw. Maak het s.v.p. niet te zwaar en zet het bij regenachtig weer zo laat mogelijk bij de weg, om zo veel mogelijk te voorkomen dat het papier doorweekt raakt! Melk- en sappakken horen niet bij het oud papier.

Onze vereniging haalt het oud papier op op de volgende vrijdagen vanaf 19.00 uur:

Datum:
23 augustus

Door:
groep 2
groep 1
groep 2
groep 1

Oud papier2
vv marrum app

De voetbal app voor alle inwoners van Marrum, vrijwilligers en supporters van voetbalvereniging Marrum. Vanaf nu heb jij alle informatie van de club direct bij de hand. Zo kun je de uitslagen, het programma en standen van jouw favoriete teams volgen en ontvang je een pushbericht wanneer je wedstrijd is afgelast. Praat vanaf nu ook live mee bij de wedstrijden van de club. Ook kun je in de app aangeven of jij aanwezig bent bij je wedstrijden en of je kunt rijden.

Een greep uit de functies:
- Volg je favoriete teams
- Actuele programma's, uitslagen en standen
- Push- en e-mailnotificatie bij afgelasting