Kantinemedewerk(st)ers
Als het jou leuk lijkt om zaterdags of bij wedstrijden op doordeweekse avonden op vrijwillige basis bardienst te draaien in onze super gezellige kantine, meld je dan aan! Dat kan door een mailtje te sturen aan: info@vvmarrum.nl.

Contactpersoon in de organisatie van het Waad en Ie zaalvoetbaltoernooi
Lijkt het jou leuk om samen met contactpersonen van de andere verenigingen mee te helpen om het Waad en Ie zaalvoetbaltoernooi te organiseren? Laat dit dan weten door een mailtje te sturen aan: info@vvmarrum.nl. Het is de bedoeling dat je namens onze vereniging aanwezig bent bij 2 vergaderingen voorafgaand aan het toernooi en na afloop van het toernooi volgt nog een evaluatievergadering.

Een secretaris
In november ontstaat bij onze vereniging de vacature secretaris in ons bestuur. Heb je belangstelling voor deze uitdagende, afwisselende en boeiende functie, laat het dan weten via een mailtje aan: bestuur@vvmarrum.nl. Wil je meer informatie over de inhoud van deze functie, stuur ook dan even een mailtje aan dit adres.