Elk jaar schuiven we ballen door en halen we de slechte/lekke ballen er uit. De aanschaf van ballen is daarom jaarlijks een noodzakelijk kwaad, maar een behoorlijke kostenpost in de begroting. Door de Coronacrisis mist onze vereniging inkomsten, denk daarbij vooral aan de kantine inkomsten. Voor het seizoen 2020-2021 zal daarom de broekriem aangehaald moeten worden. Echter voetballen zonder bal of bijkomende trainingsmaterialen zal lastig worden.

Daarom is een actie gestart waarbij je één of meerdere ballen kunt doneren aan onze vereniging. Het streven is om minimaal 100 ballen te kunnen kopen. Doe mee en steek onze vereniging een warme ‘bal’ onder de riem! Doneer een bal en steun de club! Klik op de link om direct naar de actie te gaan: www.actielink.nl/vvmarrum

Ballenaktie

Al vast heel erg bedankt voor jouw support!