Via de website www.voetbalmasterz.nl kunnen tweedejaars B-junioren met ingang van het seizoen 2014/'15 het officiële KNVB Spelregelbewijs halen. Met ingang van het seizoen 2014/'15 zijn tweedejaars B-junioren verplicht het spelregelbewijs te halen. Door het aanbieden van verschillende oefentoetsen is het voor iedereen mogelijk om het bewijs te halen.

Een spelregelbewijs voor alle jeugdspelers in Nederland; het maakt voetballers van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft hen meer inzicht in – én begrip voor – beslissingen van de scheidsrechter. Uitgangspunt bij de invoering van het spelregelbewijs is dat het niet alleen gaat om het kennen van de regels, maar ook om het begrijpen, accepteren en toepassen ervan. Dit zorgt voor een sportiever spel, waarbij het juist toepassen van de regels ook nog eens zorgt dat je als team meer kans maakt om te winnen.

De vereniging geeft de activatiecode aan het lid en biedt als het nodig is ondersteuning en begeleiding. Als dat niet nodig is kan het lid zelfstandig het spelregelbewijs halen.

Meer weten? Lees dan de volgende uitgaven van de KNVB:
Informatiebrochure
Folder spelregelbewijs